Novi ste klijent i već ste ranije učili njemački jezik? Ili želite odrediti svoj nivo poznavanja jezika? Mi Vam nudimo besplatnu procjenu znanja kroz ulazno testiranje.

na test plasmana
Do ulaznog testa

Novi ste klijent i već ste ranije učili njemački jezik? Ili želite odrediti svoj nivo poznavanja jezika? Mi Vam nudimo besplatnu procjenu znanja kroz ulazno testiranje.

UČENJE NJEMAČKOG NA AUSTRIJSKOM INSTITUTU

Vaš put do uspjeha

Deutschkurse 1

Kursevi njemačkog na najvišem nivou: To Vas očekuje na našim Austrijskim institutima širom Evrope. Oslanjamo se na jezičnu izvrsnost, najsavremenije metode podučavanja i nadahnjujuću atmosferu za učenje kako bismo Vas ciljano doveli do uspjeha – neovisno o tome da li ste početnik ili posjedujete predznanje. Otkrijte našu šaroliku ponudu kurseva za odrasle, tinejdžere i djecu ili nas kontaktirajte za kurseve njemačkog jezika za saradnike Vaše firme. Radujemo se Vašem upitu!

Austrijski institut Sarajevo

  • Kursevi i ispiti
  • Certifikati i resultati
  • Novosti i obavijesti
  • Blog

ŠTA NAS ODLIKUJE

Inovativni kursevi njemačkog

Od naših vrhunskih predavača, osim njemačkog jezika, naučićete i mnogo toga o austrijskoj kulturi. Neovisno o tome da li Vam je potreban kurs za Vas ili za saradnike Vaše kompanije, fleksibilnost je naš prioritet. Zbog toga možete sa bilo koje lokacije pohađati naše online kurseve – ili kurseve u učionici na Institutu.

Iskustvo & ekspertiza


Mi smo prva adresa za kurseve njemačkog u Austriji i Evropi. Naši visokokvalificirani predavači na učinkovit način prenose znanje, znaju odgovoriti na potrebe polaznika kurseva i stvoriti atmosferu za učenje u kojoj ćete uživati. Jer jedno nam je posebno važno: radost pri učenju!

Najviši standardni kvaliteta

Svejedno za koji kurs se odlučite, Vaš uspjeh u učenju je naš prioritet! Zbog toga se fokusiramo na najmodernije metode učenja, interaktivnu nastavu i inovativan nastavni materijal kako bismo Vas ciljano ispratili tokom svih faza učenja njemačkog jezika.

Naši kursevi

Učite njemački – od A1 do C2

Vi ste početnik ili imate neko predznanje njemačkog? Bilo da ste početnik ili već imate neko predznanje, kod nas ćete naći odgovarajući kurs njemačkog – od A1 do C2 nivoa. Informišite se o različitim nivoima učenja jezika i pogledajte našu sveobuhvatnu ponudu kurseva za odrasle, tinejdžere i djecu!  

Njemački za firme

Bez obzira na to da li ste mala kompanija ili internacionalni koncern mi ćemo Vam pomoći da odgovorite na zahtjeve rastuće svjetske globalizacije: sa kursevima njemačkog koji su skrojeni upravo u skladu sa potrebama Vaše firme. Kontaktirajte nas i zakažite termin tokom kojeg ćemo Vas posavjetovati o svemu što Vas zanima.

ÖSD ispiti

Kao licencirani ispitni centri pratimo Vas na Vašem putu ka sticanju međunarodno priznate jezičke diplome ÖSD. Naši pripremni kursevi će Vas u optimalnoj mjeri upoznati sa formom ÖSD ispita koji možete da polažete direktno na Austrijskom institutu.